Sexleksaker för kvinnor

sexleksakerSexleksaker för kvinnor är ganska spritt och här kommer vi gå över de överlägset vanligaste och mest populära sexleksakerna för kvinnor och deras funktionalitet.

Massagestavar och dildos
En dildo, är en stav som används vid kvinnlig onani, oftast utformad för att likna en penis, och är i de flesta fallen tillverkad i latex, silikon eller plast, men det förekommer även i glasform. Dildon är den mest förekommande bland kvinnliga sexleksaker.

Om en dildo har en vibrator heter det istället en massagestav, och massagestavar kan vara lika simpla som dildos, med undantag för vibratorn, men de kan även vara mer komplexa och ha vibratorer som stimulerar specifika areor som till exempel klitoris, och ha en roterande kropp för att stimulera inuti vaginan. Det finns även speciella vibratorer till för att stimulera g-punkten inne i vaginan, för att uppnå maximal njutning.

Hemmagjorda sexleksaker
Om du inte kan köpa sexleksaker av olika orsaker kan du istället tillverka en egen. Naturligtvis håller dessa inte samma standard som en köpt, men uppfyller ändå ändamålet. Den simplaste hemmagjorda sexleksaken för en kvinna är att trä på en kondom över en gurka, lite övermogen banan eller liknande för att få det att kännas som en dildo.